AMIS Benchmark SaaS Enablement

Organisaties worden steeds digitaler. Daarbij maken ze meer en meer gebruik van verschillende applicaties.

Dit gebeurt onder andere omdat één oplossing niet alle gewenste functionaliteit biedt. Er moet daardoor vaak gewerkt worden met verschillende applicaties ter ondersteuning van specifieke werkzaamheden. SaaS- en andere standaardapplicaties bieden voordelen voor de organisatie.

De inzet van verschillende applicaties maakt uw IT-landschap echter wel complex. Zaken als beveiliging, gebruiksgemak en eenduidigheid van informatie moeten wel goed geregeld zijn. Alleen als het samenspel tussen de verschillende applicaties binnen uw organisatie goed is geregeld, kunt u er optimaal rendement uit halen. 

Om inzicht te krijgen in hoe organisaties hiermee omgaan is AMIS een onderzoek gestart dat zich richt op welke factoren bijdragen aan een consistent en compleet beeld van (bedrijfs)data. 

Dit onderzoek geeft ook inzicht in:

  • Hoe organisaties ervoor zorgen dat applicaties onderling communiceren;
  • Wie de aanschaf van de verschillende applicaties initieert;
  • Hoe organisaties hun datakwaliteit hoog houden.

AMIS Benchmarkrapport ontvangen?

Na deelname aan de online enquête, ontvangt u van ons het benchmarkrapport. Hiermee krijgt u inzicht in hoe uw organisatie zich verhoudt tot de andere geanonimiseerde deelnemers. Het rapport wordt door middel van een persoonlijke afspraak met een specialist van AMIS aan u gepresenteerd en besproken.

 

Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. Met deze resultaten kunnen we uw rapport samenstellen. 

Naam (Vereist)
Organisatie (Vereist)
Uw gegevens (Vereist)
Hoe bent u in aanraking gekomen met dit onderzoek?
Welke invloed heeft u op de strategische IT-agenda? (Vereist)